Jeg kan vække dig midt om natten, og du kan springe op og fortælle mig alt om, hvem du er som kunstner, hvad der driver dig og hvad der har ført dig ad denne vej. 
Men så beder jeg dig fortælle mig de samme ting om dit publikum og om de nøglepersoner, som træffer beslutninger på vegne af dit publikum. 
Og så – bliver der stille ...

Du har brug for workshoppen 'Mød dit publikum'

3 timers workshop: Du lærer at definere og beskrive dit publikum, deres hverdag og liv, drømme og udfordringer. Du får et praktisk begreb om hvordan du forbinder dig med dit publikum ved at fortælle mere om dem – og mindre om dig selv. Du får en praktisk opgave med at definere fem forskellige forbindelsesveje mellem dig og dit publikum. Måske når vi også at undersøge, hvordan de fem veje indbyrdes supplerer og styrker hinanden.

Honorar fra 5000 kroner.

6 timers workshop: Her går vi mere i dybden med dit publikum, hvem de er og hvad der potentielt forener dig og dem i en fælles interesse. Vi kigger også dybere ind i hvem du er som kunstner og hvad du kan bibringe dit publikum. Vi har bedre tid til at udforske og lege med de fem forbindelsesveje og kombinationer deraf. Vi har tid til at kaste et kritisk blik på den fortælling og de medier, du giver dit publikum i dag. Du kommer hjem med en dybere respekt for dit publikum og for den mission som du udfylder i forhold til dem.

Honorar fra 8000 kroner.

12 timers workshop: Med to dage til rådighed kan vi nå at skabe anvendt historiefortælling om dig og dit publikum, og vi tager kritisk fat ved roden om dine hjemmesidetekster, hjemmesidebilleder og -udtryk, dine analoge medier (visitkort og flyers), din elevatortale og dine salgsbreve. Vi får også tid til at kigge dybere ind i, hvor dit publikum færdes, hvad der leder dem derhen og hvem der er beslutningstagerne i deres liv og færden.

Honorar fra 12000 kroner

Workshoppen 'Mød dit publikum' udvikles på basis af deltagernes egne erfaringer og udfordringer.
Deltagerne går hjem med konkret viden som de kan handle på.
Ideel gruppestørrelse 8-12.
Rejsen betaler jeg selv.
Workshoppen tilbydes også som 1:1 sparring eller coaching online.

Kontakt

Det er nemt at få kontakt med Carsten Legaard. Læg en besked på telefon 50535251 eller send en email med din forespørgsel.

Spørg og kommentér

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}