april 13, 2022

Foredrag om iværksætteri:
Find ind til kernen – find den indre iværksætter

"Den indre iværksætter" kalder jeg mit foredrag om iværksætteri. Det handler om at finde ind til kernen af hvad iværksætteri er. Ind til den ild der brænder, uanset om iværksætteriet fører til penge, investorer, Løvens Hule, berømmelse, exit, millioner osv.

Mit perspektiv på iværksætteropgaven er lidt anderledes end det som hyldes i de regionale erhvervscentre og i Skatteministeriet.

Mit ideal af en iværksætter interesserer sig først og fremmest for sin mission. For det som kun han eller hun kan hjælpe målgruppen med. Alt det andet – skat, moms, regnskab, investorer, Løvens Hule, berømmelse, exit, millioner osv. er efter min mening sekundært. Det kan ikke få MIG ud af sengen hver morgen.

Den iværksætter som jeg bekriver her kan jeg måske også hjælpe på vej med en afklaring af, hvad hans eller hendes helt særlige mission handler om – og hvem den giver værdi for!

Hvor Overalt i Danmark
Hvor længe 2 timer inkl. pause og debat
Honorar Fra 4000 kroner
Kørsel Den betaler jeg

Kontakt

Det er nemt at få kontakt med Carsten Legaard. Læg en besked på telefon 50535251 eller send en email med din forespørgsel.

Spørg og kommentér

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}