april 13, 2022

Bitcoin og blockchain: Verdens største iværksætterprojekt

Bitcoin og Blockchain, to af de største iværksætterprojekter nogensinde, er begge forholdsvis ukendte af den brede offentlighed. Og dog kommer de til at forandre liv og hverdag, arbejde og økonomi for os alle i dette tiår.

Det handler om en ny databaseteknologi som hedder Blockchain. Den kaldes også web 3, og den kommer til at forandre ikke blot verdenshandel og geopolitik, men også jura, finans, parlamentsvalg, pengepolitik, klimahåndtering og hele samfundets indretning. Forandringen er i fuld gang.

Og det handler om Bitcoin, som er en ny verdensvaluta, der hverken er knyttet til stater, regeringer, centralbanker eller virksomheder. Bitcoin er global og decentral. Bitcoin tilhører alle og ingen. Alle kan eje en andel, og den bestemmer de selv over – suverænt og ubrydeligt.

Med Bitcoin kan du købe dig til bestemmelsesret over dit liv og din kapital, men ikke over andre.

Dette foredrag tager jer på en tidsrejse ind i jeres egen og jeres børns umiddelbare fremtid. Dvs. de næste ti år. En rejse som I sent vil glemme – og som I på ingen måde bør glemme.

Hvor Overalt i Danmark
Hvor længe 2-3 timer inkl. pause og debat
Honorar Fra 4000 kroner
Kørsel Den betaler jeg

Kontakt

Det er nemt at få kontakt med Carsten Legaard. Læg en besked på telefon 50535251 eller send en email med din forespørgsel.

Kontakt

Det er nemt at få kontakt med Carsten Legaard. Læg en besked på telefon 50535251 eller send en email med din forespørgsel.

Spørg og kommentér

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}