september 28, 2023

28.11. Visionsdag om fremtidsfortællingen, Ryslinge Højskole

Jeg er en af to fortællere som deltager i Visionsdag for efterskoleelever 28. november 2023 på Ryslinge Efterskole. Jens Peter Madsen er den anden.

Arrangørerne bag visionsdagen siger: ”For at nå den bæredygtige, omstillede fremtid, behøver vi tilstrækkeligt mange billeder af den – så vi i fællesskab ønsker os ud i den. Uden disse forestillinger sigter vi i blinde og spilder fordyrende tid. Med forestillingerne skaber vi retning og accelererer indsatserne. På Visionsdagen forbereder vi os grundigt og tager på fælles, guidet rejse ud i fremtiden. Samler billeder på det attraktive liv derude, gør billederne håndgribelige, tager dem med hjem og bruger dem efterfølgende i arbejdet med at tage konstruktive stormskridt mod en regenerativ tilværelse, hånd i hånd med mange generationer frem i tiden”.

Tanken er at der skal skabes lyd og billeder for at fastholde elevernes forestillinger om den grønne omstilling. Som Fortæller skal du være med til at skabe lydsiden. Du skal være med til at samle elevernes tanker i en fortælling på stedet, som eksempelvis handler om fremtidens mad, boformer, tøj, betalingsformer, arbejde eller andet.

Målgruppen er 5-8 efterskoler på Fyn, som deltager med hver et bæredygtighedsudvalg bestående af ca. 7 elever plus en lærer. Derudover medvirker Ryslinge Efterskoles medielinie, som blandt andet vil filme dagen.

Bag projektet står KATALYST som er Anna Jacobina Jacobsen, illustrator og forfatter, Jacob Rønnoe Rask, illustrator, forfatter, underviser i regenerativ økonomi og Lise Christensen Bjerno, dialogudvikler, katalysator og orkestrator

Kontakt

Det er nemt at få kontakt med Carsten Legaard. Læg en besked på telefon 50535251 eller send en email med din forespørgsel.

Spørg og kommentér

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}